Maria Bingo Bonus

Som ny kund hos Maria Bingo får du 100 % insättningsbonus samt 50 kr i gratisbonus! Men vilka regler gäller för att kunna utnyttja dessa två erbjudanden? Nedan följer några av de viktigaste punkterna som gäller för dig som ska spela bingo.

Maria insättningsbonus

För att få 100 % insättningsbonus måste man först acceptera erbjudandet antingen på registreringssidan om man är ny kund eller för befintliga kunder under ”Mitt konto” – ”Bonuserbjudanden”. Minsta belopp för insättning är 100 kr och du har sedan 30 dagar på dig att omsätta din bonus. Bonusen måste sedan omsättas minst 30 gånger innan du kan ta ut summan i kontanter. Om du gör ett uttag innan detta kravet är uppfyllt så försvinner tyvärr dina bonuspengar.

Maria 50 kr gratisbonus

Nya kunder får dessutom 50 kr i gratisbonus! Erbjudandet gäller endast en gång per kund och det är inte tillåtet att registrera flera konton för att få flera gratisbonusar. För att få utnyttja bonusen måste nya kunder skapa ett chattnamn i bingon, detta görs i samband med registreringen. Bonusen gäller bara i en vecka, har man inte utnyttjat bonsusen inom en vecka så försvinner den. Gratisbonusen kan endast användas till att köpa bingobrickor och kan inte tas ut från ditt konto. Däremot vinster från bingobrickor köpta med bonus-
pengarna räknas som kontanter och kan tas ut om man vill det.

Kommentarer är stängda.