Spela på Bertil Bingo 2016

Bertil Bingo 2016 har fler nya bra bingospel. Vi går igenom de bästa bingospelen som Bertil bingo erbjuder under 2016. Bertil bingo är ett av Sveriges bästa ställe att spela bingo på nätet

Bertil Bingo 2016

Jättelätt

JätteLätt är Bertils klart mest spelade bingospel 2016! Jättelätt jackpotten går 12 gånger per dygn vilket gör detta till det mest jackpottsäkra bingospelet! Det är även här bertils chattvärdar finns mån – tor. Jackpottens startvärde är på 800 kr och ju större det blir desto bättre värde i att spela!

Britten

Britten bingo är ett av bertils populäraste bingospel. Jackpottens startvärde är på hela 5000 kronor och vinns om när du lyckats få 5 vågräta rader! Detta är vårt favoritspel!

Gratis Bingo

Bertil bjuder ofta på Gratis bingo och då är det ofta 3 rundor variantbingo med 250 kronor i potten. Spela gratis och vinn riktiga pengar med Bertil bingo varje dag!

Nya Superlätt

Även nya superlätt är populärt där du har 62 bollar på dig att få din jackpott! Det är spelet antyder superlätt!

Spela på Bertil Bingo 2016

Bertil Bingo 2016
Bertil Bingo 2016 har dagliga erbjudanden med många gratisbrickor. För nya spelare finns även en hel del förmånliga bingo bonusar! Bertil bingo är ett av Sveriges bästa bingorum och att spela hos Bertil är enkelt. Flera gånger har Bertil bingo blivit framröstat till Sveriges bästa online bingo och vi kan bara hålla med!
Till Bertil

Det här inlägget postades i Bingo på Internet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.